Hangi Balıklarla Beslenebilirler

Share



       Hangi Balıklarla Beslenebilirler ?

Lepistesler diğer canlı doğuranlarla (moli, plati, kılıçkuyruk, velifera...) rahat biçimde bakılabilirler.Ama küçük bir akvaryumuz ve çok türde balığınız varsa, diğer canlı doğuranlar (özellikle kılıçkuyruk) tarafından lepisteslerin kuyrukları zedelenebilir.Bu yüzden tek tür bakarsanız çok daha iyi sonuç alırsınız.
Vatoz ve çöpçülerle yaşayabilirler.Biribrlerine zararları dokunmaz.Ancak vatoz lepistewslerden kat kat büyükse -ki balığın doyması zordur- ve aç kalırsa lepistesleriniz saldırıp onları iştahla yiyebilir.Bo yalnızca arada boy farkı olunca olşur ve küçük sayılabilecek vatozlar lepisteslere zarar vermez.
Lepistesler asla ve asla japon'larla beraber bakılmamalıdırlar.En sonunda lepistesleriniz japonların kuyruklarını kemirecektir.Ya da japonlar lepistesleri kovalayacaktır.Bu yüzden bir tür ölecektir ve akvaryumda lepistes ve japon asla beraber bakılmamalıdır.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Güseeelll...

Yorum Gönder

Lepistes Dünyasına , Yorum yapın fikrnizi bildirin.
Küfür ve Hakaret içeren yorumlar yazmayınız.Aksi halde yorumunuz silinecektir.Yorum yazarken Türkçe mizi doğru kullanmaya özen gösteriniz.Eğer"Yorumlama Biçimi"nde"Google Account,LiveJournal,Wordpress,TypePad,AIM,OpenID" seçeneklerinin ne olduğunu bilmiyorsanız "Adı/Url" seçeneğini kullanınız.
Yorumlar incelenip onaylandıktan sonra sitede yayınlanır.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Printable Coupons